Vlaamse
Oliecentrale

Ontdek hier alle voordelen van Shell Helix Ultra

01

Bescherming bij motorstress en slijtage

Ontwikkeld uit traditionele ruwe aardolie. Ze heeft een langere levensduur en biedt superieure bescherming tegen slijtage, is tot 32% beter bestand tegen aantasting van de olie en verliest tot 50% minder volume door verdamping, zodat u uw passie voor autorijden kunt uitleven.

02

Extreme temperaturen

 

Langdurige prestatie bij extreme hitte of kou.
Vloeit 3 x sneller
Betere start en snellere opwarming

03

Meer brandstofbesparing

Begin met besparen zodra u uw motor start. Shell Helix Ultra met PurePlus-technologie heeft een lage viscositeit en lage wrijving, waardoor deze formule tot 3% besparing op het brandstofverbruik kan bieden. Zo houdt u meer geld over en kunt u kilometers langer doorrijden.

04

Superieure reiniging van uw motor

Shell Helix Ultra met PurePlus-technologie helpt hoogwaardige motoren te beschermen tegen schadelijke afzettingen die het vermogen en de prestaties verminderen. Geen enkele motorolie reinigt uw motor beter of houdt uw motor zo goed als fabriekschoon.

05

Ultieme power en prestaties

Van turbo’s tot superchargers: als u het liefste rijdt voor power en prestaties dan zijn de Shell Helix Ultra volsynthetische motoroliën precies wat u zoekt. Omdat onze synthetische oliën worden vervaardigd uit aardgas zijn ze sterker op moleculair niveau. Daardoor zijn ze superieur aan traditionele minerale oliën gemaakt van ruwe aardolie. Het resultaat is verbeterde viscositeit, minder wrijving en lagere vluchtigheid. Perfect voor hoogwaardige motoren en voor de bescherming van cruciale motoronderdelen en het vermogen door een langere levensduur.

Partners die kiezen voor

Shell Helix Pure Plus Technologie

De huidige motoren hebben een motorolie nodig die met de veranderende eisen meegaat en die actiever de prestaties en de levensduur verhoogt. Daarom heeft Shell een compleet nieuwe manier ontwikkeld, met aardgas als uitgangspunt, om een basisolie te produceren die het hoofdbestanddeel vormt van motorolie: de PurePlus-technologie.

Shell Helix Ultra met PurePlus-technologie is de eerste synthetische motorolie die is ontwikkeld uit aardgas en helpt de levensduur van uw motor te verlengen.

BMW Partnership

BMW Partnership

Motorsport elke race maximaal presteren

Verder Lezen
Hyundai Partnership

Hyundai Partnership

Rally Racen op het hoogste niveau

Verder Lezen
Ferrari Partnership

Ferrari Partnership

Shell Helix ultra onmisbaar

Verder Lezen
Maserati Partnership

Maserati Partnership

Motorsport elke race maximaal presteren

Verder Lezen

Ontdek onze Shell Helix motorolie

Ultieme motorprestaties en lagere kosten. Zij zijn speciaal samengesteld en uitvoerig getest om een antwoord te kunnen bieden aan de veeleisende strenge voorwaarden die vandaag opgelegd worden.