Vlaamse
Oliecentrale

Speciaal ontwikkelt voor vrachtwagens en bussen

Shell Rimula Motorolie

Hoe houdt u uw voertuigen kostenefficiënt op de weg en voldoet u toch aan wetgeving en specificaties?

Het succes van uw wagenpark hangt van vele zaken af:

  • het juiste portfolio aan smeermiddelen
  • de juiste specificaties
  • deskundig advies om uitstoot en brandstof tot een min. te beperken.
  • uw voertuigen langer laten meegaan met minder onderhoudsbeurten

Onze Shell Rimula motoroliën zijn speciaal ontwikkeld om aan heel dit pakket eisen te voldoen. Deze high-performance-smeermiddelen en onze extra ondersteunende diensten zorgen voor het resultaat dat uw wagenpark efficiënter, winstgevender en meer concurrerend wordt.

Volsynthetische ‘Heavy Duty’ Dieselmotorolie

Shell Rimula R6 LME Plus

Belangrijkste toepassingen

Unieke kenmerken

Welk type smeermiddel kiest u best

Ons internationaal netwerk van deskundigen ontwikkelde samen met u een pakket producten speciaal voor uw individuele behoeften en diensten om uw productiviteit te verbeteren. Wij hebben een uitgebreid portfolio van smeermiddelen en wij kunnen u helpen om de juiste producten te vinden en uw smeermiddelen op een juiste manier te gebruiken en op te slaan.

Om ervoor te zorgen dat uw wagenpark altijd optimaal rijdt en uw bedrijf voorop loopt in de ontwikkeling van uw branche, loont het om een expert aan uw zijde te hebben. Juist nu voertuigen steeds complexer worden, kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat uw onderhoudskosten laag en uw productiviteit hoog blijven. Onze specialisten bieden intelligentere smeermiddeloplossingen die uw bedrijf helpen vooruitgang te blijven boeken .