Vlaamse
Oliecentrale

Over Ons

De Vlaamse Oliecentrale is al meer dan 50 jaar uw partner in de wereld van brandstoffen, smeermiddelen en smeertechniek.
Als familiebedrijf kan u op ons rekenen voor een snelle en efficiënte service aangepast aan uw sector met op maat uitgewerkte oplossingen en advies.
Ons team bestaat uit professionals die vergaand willen meedenken in uw bedrijfsproces. Met onze expertise op vlak van marketing, financiering en smeertechniek komen wij samen met u tot unieke oplossingen.

Vlaamse Oliecentrale

Erkend smeermiddelen distributeur

Als erkend distributeur voor Shell, Quaker Houghton en Fuchs zijn wij ons ervan bewust dat smeermiddelen dienen te voldoen aan steeds hogere eisen. De juiste keuze maken is hierbij heel belangrijk. Ons team staat klaar om u een juist advies te geven in snel veranderende tijden. Wij specialiseren ons in landbouw, industrie, transport, automotive, voeding en power.

Uw partner voor brandstoffen

Ook voor brandstoffen, stookolie of mazout bent u bij ons aan het juiste adres. Als Varo-energie verdeler zijn wij de aangewezen leverancier voor brandstoffen van hoge kwaliteit. Dankzij onze samenwerking met de gezinsbond kan u als lid gebruik maken van een unieke korting op huisbrandolie.

0 +
Klanten per jaar
0
Verschillende Diensten
0 +
Leveringen per jaar