Vlaamse
Oliecentrale

Ontworpen voor betrouwbare productie.

Het aanbod van Shell Morlina lager- en circulatieoliën is ontwikkeld om machine-operators een olie te leveren die hun machines een verbeterde bescherming tegen slijtage, een langere levensduur van de olie en een hoge systeemefficiëntie biedt.

Bescherming tegen slijtage

Smeeroliesystemen voor industriële machines verschillen aanzienlijk qua formaat, belasting, bedrijfsomstandigheden, temperaturen en blootstelling aan vervuiling. Voor een lange levensduur van uw machine, onafhankelijk van de soort toepassing, moeten lagers, tandwielen en oliepompen goed worden beschermd tegen slijtage en corrosie.

Daarom biedt Shell u een breed scala aan lager- en circulatieoliën: van robuuste, betrouwbare producten tot volledig synthetische producten voorzien van EP-additieven. Voor bijzondere toepassingen zijn speciale producten ontwikkeld die zich goed verhouden in warme, vochtige of vuile omgevingen.

Olielevensduur

Hoe langer de olie meegaat, des te minder verversing nodig is, hetgeen bijdraagt aan de continuiteit van uw machines. Met het Shell Morlina aanbod van lager- en circulatieoliën kunt u de olie kiezen met een levensduur passend bij uw operationele behoeften. Zoals de volledig synthetische Shell Morlina S4 B. Deze smeerolie heeft binnen het Shell aanbod de beste levensduur onder extreme omstandigheden. Tevens bieden wij een reeks speciale producten die consistent blijven presteren, zelfs na verontreiniging met water, stof of vuil.

Systeemefficiëntie

Efficiënte systemen blijven conform het oorspronkelijke ontwerp werken en zelfs onder zwaardere belastingen. Consistente en betrouwbare smering is onder alle  bedrijfsomstandigheden van essentieel belang. Diverse industriële toepassingen vragen om uiteenlopende olie eigenschappen, en juist daarom heeft Shell een ruim aanbod Morlina oliën om bij te dragen aan een efficiënte systeem prestatie.

Shell Morlina portfolio

Shell Morlina 'B' series 

Lager en circulerend oliën met een scala aan bescherming en prestaties voor een brede waaier van industriële toepassinge

Shell Morlina 'B' series 

Extra-lage viscositeit kwaliteiten voor gebruik in high-speed machine spindel toepassingen.