Vlaamse
Oliecentrale

Ontworpen om te presteren onder hoge druk

Het aanbod van Shell Tellus hydraulische oliën is ontwikkeld om machine-operators een olie te leveren die hun machines een verbeterde bescherming tegen slijtage, een langere levensduur van de olie en een hoge systeemefficiëntie biedt.

Bescherming tegen slijtage

De hydraulische pomp staat aan de basis van uw hydraulische systeem. Slijtage kan de efficiëntie en inzetbaarheid van het systeem verminderen. Door de combinatie van geavanceerde additieven technologieën en streng geselecteerde basisoliën kunnen onze Shell Tellus-oliën bescherming bieden geheel in lijn met de applicatie.

Olielevensduur

Hoe langer een olie meegaat, des te minder verversing nodig is, hetgeen bijdraagt aan een betrouwbare inzet van uw machines. Binnen het Shell Tellus aanbod van hydraulische oliën kunt u de olie kiezen met een levensduur passend bij uw operationele behoeften. Het aanbod reikt van robuuste oliën (voor laag/normaal belaste toepassingen), geavanceerde universeel inzetbare oliën, tot en met synthetische oliën, met een mogelijke olielevensduurverlening factor 4.

Systeemefficiëntie

Om uw machines volgens specificatie te laten functioneren, verwacht u een hydraulische olie die uw systeem zo effectief mogelijk smeert en beschermt om het vermogen te behouden. Shell Tellus hydraulische oliën kunnen de efficiëntie van hydraulische systemen behouden of zelfs verbeteren. Van de geavanceerde Shell Tellus S4 ME, die de energie-efficiëntie van uiteenlopende hydraulische systemen kan verbeteren, tot Shell’s mainstream producten, universeel inzetbaar, en voorzien van een robuust prestatieniveau, waaronder een goed lucht-afscheidend vermogen, oliereinheid en filtreerbaarheid.

Om aan de uitdagingen van een breed scala van hydraulische apparatuur en toepassingen te voldoen, heeft Shell een breed portfolio van vloeistoffen

Shell Tellus portfolio

Diepergaande product informatie

De standaard van de hydraulische olieën

Premium hydraulische olie voor hoge performance en precisie

De ultieme hydraulische olie voor wie prestatie, energie besparing en precisie vereist

Bekijk onze gerelateerde blogposts