Vlaamse
Oliecentrale

De Shell LubeAnalyst-rapporten bevatten een gedetailleerde analyse van uw apparatuur. U ontvangt niet alleen de testresultaten, maar krijgt ook een diagnose met een uitleg van de verschillende waarden en speciaal advies voor uw machines. Nadat u het tweede monster voor de test hebt gestuurd, ontvangt u een reeks grafieken met trends voor elk testelement.

Ontdek hoe u de betrouwbaarheid van machines kan verhogen en onderhoudskosten kan besparen.

Shell LubeAnalyst controleert de conditie van uw smeermiddelen en machines. Deze controleservice draagt bij aan een soepele bedrijfsvoering, omdat mogelijke problemen met de olie of machines vroegtijdig worden geconstateerd voordat ze kritiek kunnen worden.

Shell LubeAnalyst helpt uw bedrijf tijd en geld te besparen op onderhoud en mogelijke stilstand als gevolg van falende apparatuur. Het systeem waarschuwt u vroegtijdig en biedt u gemoedsrust omdat u weet dat uw apparaten en smeermiddelen in optimale staat zijn.

Het Shell LubeAnalyst-systeem is snel en gebruiksvriendelijk.  Nadat u zich online voor de service hebt aangemeld, neemt u oliemonsters van uw apparatuur en stuurt deze naar een van onze laboratoria. Zodra wij uw monsters hebben getest en geanalyseerd, sturen wij u onze diagnose en aanbevelingen door via e-mail. Op die manier vormt Shell LubeAnalyst een detectiesysteem dat u gemoedsrust geeft omdat u weet dat uw apparatuur en smeermiddelen in optimale bedrijfstoestand zijn.

Olie Analyse uitvoeren ?

Neem contact op met onze lube-analyst expert

Gerelateerd