Vlaamse
Oliecentrale

Spirax S6 GTME 75W-80 voor Moderne Transmissies

12 August, 24

 . 

De voordelen van de nieuwste Spirax S6 voor moderne transmissies

In de wereld van zware voertuigen en commerciële transportoplossingen is betrouwbaarheid van het grootste belang. Transmissies zijn het hart van deze voertuigen, en het juiste smeermiddel kan het verschil maken tussen een vloeiende rit en kostbare stilstand. Een smeermiddel dat momenteel veel aandacht krijgt in de sector is de Spirax S6 GTME 75W-80. Dit geavanceerde transmissiesmeermiddel is speciaal ontworpen voor de nieuwste generaties transmissies en biedt tal van voordelen die het tot een ideale keuze maken voor moderne vrachtwagens en hybride voertuigen.

Ontworpen voor de nieuwste Scania transmissies

De Spirax S6 GTME 75W-80 is bij uitstek geschikt voor de nieuwste Scania transmissies, waaronder de G25 en G33 modellen, evenals de GRS895 transmissie in hybride voertuigen. Deze voertuigen vragen om een smeermiddel dat niet alleen zorgt voor soepele schakelingen, maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid en efficiëntie van het gehele aandrijfsysteem. Spirax S6 GTME 75W-80 biedt deze voordelen en meer.

Voldoet aan strenge specificaties

Dit smeermiddel voldoet aan de strenge MAN 341 GA2 en MAN 341 GB specificaties, evenals de Scania STO MTF norm. Daarnaast is het goedgekeurd volgens de Navistar MPAPS B-6825 standaard. Deze brede compatibiliteit maakt het een veelzijdige keuze voor wagenparken die verschillende merken en modellen in gebruik hebben.

Uitmuntende prestaties bij verschillende temperaturen

Met een kinematische viscositeit van 9,8 cSt bij 100°C en 58,1 cSt bij 40°C, biedt de Spirax S6 GTME 75W-80 optimale bescherming en prestaties bij verschillende temperaturen. Dit is essentieel voor het behoud van de efficiëntie en levensduur van transmissies, vooral in uitdagende bedrijfsomstandigheden waar temperatuurverschillen een grote rol spelen.

Verlengde olieverversingsintervallen

Een van de meest indrukwekkende voordelen van de Spirax S6 GTME 75W-80 is de mogelijkheid om de olieverversingsintervallen te verlengen tot 1.000.000 km. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de vorige generatie STO 2:0 olie. Deze verlengde intervallen dragen bij aan lagere onderhoudskosten en minder stilstand, wat uiteindelijk leidt tot een hogere productiviteit voor wagenparken.

Conclusie

De Spirax S6 GTME 75W-80 is een uitstekend smeermiddel dat voldoet aan de eisen van moderne transmissies in zware voertuigen. Met zijn brede specificaties, uitstekende thermische prestaties, en verlengde olieverversingsintervallen, biedt het een ongeëvenaarde bescherming en efficiëntie. Voor bedrijven die streven naar maximale betrouwbaarheid en minimale onderhoudskosten, is Spirax S6 GTME 75W-80 de logische keuze.

Verder Vragen over transimissie olieën?

Neem contact op met onze experts
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn