Vlaamse
Oliecentrale

Onze experts werken nauw samen met OEM’s om technische smeersystemen, -producten en -diensten te ontwikkelen zodat u uw machines optimaal kunt gebruiken, tegen storingen kunt beschermen en de Total Cost of Ownership kunt verlagen. Bij de Vlaamse Oliecentrale begrijpen wij de gevolgen die onverwachte uitval van machines kan hebben avoor uw zakelijk succes. 

Met effectieve onderhoudsstrategieën

Productiviteit verhogen

Kunststofproductie is nooit traag geweest om nieuwe technologieën te integreren. Spuitgieten is een goed voorbeeld van hoe de sector deze ontwikkelingen gebruikt om de kwaliteiten te maximaliseren die vaak succes dicteren: snelheid en precisie.

Onze laatste nieuwe smeermiddelen bezitten een hoogstaande technologie die voordeel kan opleveren voor uw huidige processen, zoals het verbeteren van de productie en het besparen van kosten.

Door sensoren in uw opstelling te integreren, kunnen problemen in realtime worden geïdentificeerd die anders onder de radar zouden zijn gebleven. Alles van onjuiste holtedruik in mallen tot degradatie van hydraulische vloeistof kan leiden tot kostbare uitvaltijd zonder vroegtijdige interventie.

Tellus S4 VE kan uw huidige processen optimaliseren

Wist je dat?

01

Juiste opslag en slecht onderhoud de productiviteit van een fabriek met 5-20% vermindert?

Als bedrijf moet u rekening houden met een groot aantal operationele factoren. Daartoe behoort onderhoud. Wanneer dit niet wordt gezien als prioriteit, kan dit aanzienlijke negatieve gevolgen hebben voor de productie-output en uiteindelijk uw winst.

Zo brengen hoogwaardige hydraulische vloeistoffen niet alleen kracht mechanisch over in het gehele systeem, maar beschermen ook bewegende delen in het hart van de kunststofspuitgietmachine.

02

50% tot 70% van machinestoringen wordt veroorzaakt door een slechte toestand van hydraulische vloeistoffen

Van hydraulische systemen wordt verwacht dat zij piekprestaties leveren bij hoge druk, schommelende temperaturen gedurende zware omstandigheden.

Bescherming van deze systemen met effectieve hydraulische vloeistoffen kan het risico op storingen en kostbare reparaties verlagen, de levensduur verlengen en een positieve invloed hebben op de bedrijfswinst.

03

78% van exploitanten denkt dat hun onderhoudspersoneel zou profiteren van training over effectieve smering van machines

Als bedrijfstak is het van essentieel belang dat we samenwerken en kennis delen om zo groei in de sector te bewerkstelligen.

Nu het productielandschap zich blijft ontwikkelen met de introductie van Industry 4.0, is het belangrijker dan ooit dat mensen het gevoel hebben dat zij beschikken over de kennis om succesvol te zijn. Shell Lubricants zet zich in om kennis en training over de keuze en het gebruik van smeermiddelen aan zijn klanten aan te bieden via zijn netwerk van meer dan 260 technische experts.

Bekijk onze gerelateerde blogposts