Vlaamse
Oliecentrale

De Agri-sector: Een Blik op Shell Spirax en Gadus

2 October, 23

 . 

Het Belang van Gespecialiseerde Smeermiddelen in de Agri-sector: Een Blik op Shell Spirax en Gadus

In de uitdagende en vaak onvoorspelbare wereld van de landbouw is het beschermen van apparatuur niet alleen wenselijk, maar essentieel. Of het nu gaat om tractoren, combines of andere agrarische machines, de keuze van het juiste smeermiddel kan het verschil betekenen tussen een soepele oogst en kostbare downtime. Hier duiken we in de wereld van Shell’s Spirax en Gadus reeksen, beiden voorlopers in de agri-smeermiddelenmarkt.

Shell Spirax

Het Geheim van Efficiënte Transmissies Tractoren en landbouwmachines zijn vaak uitgerust met complexe transmissiesystemen. Shell Spirax producten, zoals de S4 TXM en S6 TXME, zijn Universal Tractor Transmission Oils (UTTO’s) die uitblinken in het beschermen van deze systemen. Ze zijn specifiek geformuleerd om te zorgen voor een soepele werking, vooral onder variabele belastingen die vaak in de landbouw voorkomen. Met varianten die zich richten op energiebesparing en synthetische prestaties, staat Spirax synoniem voor betrouwbaarheid.

Voor diegenen die zich richten op differentiële systemen, is Spirax S3 ALS ontworpen voor zowel limited slip als standaard differentiëlen. In een sector waar elke beweging telt, biedt dit product de veelzijdigheid en bescherming die boeren nodig hebben.

Shell Gadus

Bewaker van Apparatuur Onder Extreme Omstandigheden Waar Spirax zorgt voor transmissiesystemen, zorgt Gadus voor de bescherming van diverse andere apparatuurcomponenten, met name lagers. Gadus smeermiddelen, zoals de S2 V100 2/3 en S3 V460D 2, zijn geformuleerd met specifieke additieven en viscositeiten om optimale smering te bieden in diverse omstandigheden, variërend van hoge snelheden tot extreme druk.

Bovendien, met aanduidingen zoals ‘A’ voor waterbestendigheid en ‘D’ voor schokbelasting, biedt Shell Gadus een makkelijk te begrijpen systeem om het ideale product voor elke taak te selecteren.

Conclusie

De landbouw stelt unieke eisen aan machines en de smeermiddelen die ze beschermen. Met het oog op deze unieke behoeften heeft Shell twee krachtige productlijnen ontwikkeld in Spirax en Gadus. Voor landbouwprofessionals die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, prestaties en gemoedsrust, vormen deze smeermiddelen de ruggengraat van effectieve en langdurige machinebescherming.

Een andere vraag ?

Neem contact op met onze smeermiddel expert
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn