Vlaamse
Oliecentrale

Shell Gadus S2 V220AC 2

Algemene Beschrijving

Shell Gadus S2 V220AC 2 is een veelzijdig, hoogpresterend smeervet ontwikkeld voor de bescherming en smering van een breed scala aan industriële, landbouw- en bouwapparatuur. Dit vet is gebaseerd op een geavanceerde formule met hoge viscositeitsindex minerale olie en een gemengde zeepverdikker van lithium en calcium. Het is verrijkt met additieven voor extreme druk, slijtagebestendigheid, anti-oxidatie, en anti-corrosie.

Kenmerken en Voordelen

  • Uitstekende mechanische stabiliteit: Behoudt zijn consistentie onder zware bedrijfsomstandigheden, wat essentieel is voor betrouwbare smering.
  • Superieure bescherming tegen corrosie en oxidatie: Verlengt de levensduur van machineonderdelen en vermindert onderhoudskosten.
  • Uitzonderlijke waterbestendigheid: Blijft effectief in natte omgevingen, waardoor het ideaal is voor machines die worden blootgesteld aan vocht.
  • Breed temperatuurbereik: Effectief van -20°C tot 130°C met piekverdraagzaamheid tot 140°C, wat het geschikt maakt voor zowel koude als hete omstandigheden.

Toepassingen

  • Industrie: Ideaal voor zwaar belaste industriële lagers, zoals die in papierfabrieken en verwerkingslijnen, waar hoge temperaturen en vochtigheid een uitdaging vormen.
  • Landbouw: Biedt duurzame smering voor landbouwvoertuigen en -uitrusting, bescherming tegen modder en water, essentieel voor seizoensgebonden machines.
  • Constructie: Onmisbaar voor het smeren van zware constructieapparatuur zoals graafmachines, kranen en bulldozers, waar sterke hechting en bescherming tegen zware belasting nodig zijn.
  • Transport: Dit vet kan worden gebruikt voor de smering van diverse componenten van commerciële voertuigen, waaronder vrachtwagens, bussen, en trailers. Het is vooral effectief voor het smeren van wielnaven, koppelingen, en chassiscomponenten.

Verpakking

Beschikbaar in verschillende verpakkingsformaten, waaronder  400 gram patronen,  18 Kg blikken, en 180 Kg drums, om aan de specifieke behoeften van verschillende gebruikers en toepassingen te voldoen.

Veiligheid en Milieu

Shell Gadus S2 V220AC 2 is ontworpen om te voldoen aan milieuvoorschriften en veiligheidsstandaarden, en biedt gebruikers een betrouwbare keuze die de milieu-impact minimaliseert.

Samenvatting

Shell Gadus S2 V220AC 2 vertegenwoordigt een technologische vooruitgang in smeertechnologie, biedt superieure bescherming en verlengt de levensduur van waardevolle apparatuur in diverse zware omstandigheden. Het is de ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar een robuust, betrouwbaar vet dat presteert onder druk.