Vlaamse
Oliecentrale

Libramont 2024

24 July, 24

 . 

Bezoek de Landbouwbeurs van Libramont

Van 26 tot 29 juli 2024 vindt de prestigieuze Landbouwbeurs van Libramont weer plaats. Dit evenement, een van de grootste openluchtbeurzen in Europa, biedt een unieke gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen in de landbouwsector te ontdekken. Met meer dan 700 exposanten en 4.000 merken verspreid over een terrein van 200.000 m², belooft het een boeiend en informatief evenement te worden voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in landbouw, bosbouw en agrovoeding.

Wat te Verwachten op de Beurs

  • Uitgebreide Tentoonstellingen: Bekijk de nieuwste landbouwmachines, technologieën en innovaties. Er zijn demonstraties van de nieuwste landbouwtechnieken en duurzame praktijken.
  • Workshops en Seminars: Doe mee aan informatieve sessies over actuele onderwerpen zoals duurzame landbouw en markttrends. Dit jaar zijn er speciale sessies over gewasbeschermingsmiddelen en de EU-gedragscode voor landbouwgegevens.
  • Gezinsvriendelijke Activiteiten: Geniet van thematische speeltuinen, dierenshows, parades en een kinderboerderij. Mis ook de wedstrijden met het Ardense trekpaard niet, een symbool van de beurs.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet collega’s uit de sector, leg nieuwe contacten en ontdek samenwerkingsmogelijkheden in een gezellige sfeer.

Speciaal Aanbod tijdens en na Libramont

Hoewel we niet op de beurs staan met Vlaamse Oliecentrale nodigen we u uit om onze website te bezoeken tijdens  en na de beursdagen.  Daar kan u profiteren van exclusieve kortingen en aanbiedingen op onze producten. We bieden de nieuwste smeermiddeloplossingen aan die bijdragen aan efficiënter en duurzamer landbouwbeheer.

Bezoek onze actiepagina voor meer details: Niet meer beschikbaar

Libramont Beurs Details

  • Datum: 26-29 juli 2024
  • Locatie: Libramont Exhibition & Congress, Rue des Aubépines 50, Libramont-Chevigny, België
  • Openingstijden: Dagelijks van 09:00 tot 18:00

De Landbouwbeurs van Libramont is een niet te missen evenement voor iedereen die betrokken is bij de landbouwsector. Het biedt een perfecte mix van zakelijke kansen, educatieve programma’s en familieplezier. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit unieke evenement en om de toekomst van de landbouw van dichtbij te ervaren.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand en samen te bouwen aan een duurzame toekomst voor de landbouw!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn