Vlaamse
Oliecentrale

New! Gadus 5th wheel grease

23 January, 23

 . 

Een nieuw hoogwaardig schotelvet gemaakt voor een betere veiligheid onderweg en zeer gebruiksvriendelijke toe te passen

Onderweg is veilig blijven de eerste prioriteit.

De juiste smering van de koppelschotel van een truck speelt hierbij een cruciale rol, omdat onvoldoende of ineffectieve smering kan leiden tot verhoogde wrijving en verminderde wendbaarheid, met mogelijk ernstige gevaren voor de verkeersveiligheid tot gevolg.


Shell Gadus Fifth Wheel Grease wordt geleverd in een handige, op maat gemaakte tube, waardoor het smeren van de koppelschotel geen rompslomp meer oplevert. Met de handige applicator kunt u gemakkelijk de juiste hoeveelheid vet aanbrengen – zonder gereedschap en zonder uw handen vuil te maken.
De vetkoker kan na gebruik opnieuw worden afgesloten – er is dus geen risico op vervuiling, geen geknoei en geen geur. U kunt het vet zelfs in uw cabine bewaren, om te voorkomen dat het vet hard of zacht wordt als het buiten wordt bewaard.

Ontdek hoe Shell Gadus Fifth Wheel Grease u kan helpen bij het smeren van uw vijfde wiel, zodat u veilig onderweg bent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn