Vlaamse
Oliecentrale

Beleef de Italiaanse Passie op Spa Italia 2024!

17 May, 24

 . 

Spa Italia 2024

Italiaanse passie land in spa

Bent u een liefhebber van Italiaanse auto’s en motoren? Dan is Spa Italia 2024 een evenement dat u niet mag missen! Op 16 juni komt het Circuit de Spa-Francorchamps tot leven met de vurige passie van Italiaanse mechanica en een levendige sfeer die autoliefhebbers van over de hele wereld samenbrengt.

Wat kunt u verwachten?

Een dag vol adrenaline en plezier:

Van Ferrari’s tot Vespa’s, Spa Italia biedt een uitgebreide showcase van Italiaanse voertuigen. Het circuit, bekend als een van de mooiste ter wereld, biedt een perfect decor voor dit spectaculaire evenement. U krijgt de kans om de nieuwste modellen te bewonderen, maar ook klassieke iconen die de Italiaanse autogeschiedenis hebben gevormd.

Speciale vieringen:

Dit jaar vieren we de 110e verjaardag van Maserati. Deze mijlpaal wordt op grootse wijze gevierd met speciale tentoonstellingen en activiteiten die de rijke geschiedenis van dit iconische merk in de schijnwerpers zetten

Activiteiten voor iedereen:

Of u nu een doorgewinterde autoliefhebber bent of gewoon een leuke dag wilt beleven, Spa Italia heeft voor ieder wat wils. Geniet van parades, track baptisms waar u zelf achter het stuur kunt kruipen, en tal van demonstraties en optredens. Er zijn ook clubbijeenkomsten waar u andere liefhebbers kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen

Gezelligheid en gastronomie:

Naast al het moois op vier (of twee) wielen, biedt Spa Italia ook een gezellige sfeer met heerlijk eten en drinken. Proef de Italiaanse keuken en geniet van de gastvrijheid die Italië zo bijzonder maakt​

Praktische informatie

Datum: 16 juni 2024
Locatie: Circuit de Spa-Francorchamps

Mis deze kans niet om een dag vol Italiaanse passie en autosport te beleven op een van de meest iconische circuits ter wereld. Bezoek de officiële website van Spa Italia voor meer informatie en om uw tickets te reserveren.

Zien we u daar? Ciao!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn