Vlaamse
Oliecentrale

De Vlaamse Oliecentrale viert meer dan 50 jaar expertise

30 May, 23

 . 

Herentals, 30 mei 2023 – De Vlaamse Oliecentrale (VOC) is een lokaal familiebedrijf gespecialiseerd in de distributie van brandstoffen en smeermiddelen. Dit jaar viert de lokale speler meer dan 50 jaar succesvolle bedrijfsvoering. De Vlaamse Oliecentrale is de trotse verdeler van Argos-brandstoffen en erkend distributeur van Shell-, Quaker Houghton- en Fuchs-smeermiddelen. Hun verhaal is er eentje van duurzaamheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Innovatie en groei

Sinds de oprichting zet de Vlaamse Oliecentrale nv zich in voor innovatie en groei. Om aan de veranderende behoeften van hun klanten en partners te beantwoorden, is het aanbod steeds mee geëvolueerd. Meedenken met hun klanten is dan ook één van hun sterkste troeven.

Het Herentalse familiebedrijf begon ooit als drie afzonderlijke bedrijven: Brandstoffen De Peuter, Limbuterm en Lambert & Dauw. Later werden ze gefuseerd onder de naam Shell Brandstoffen. En zo ontstond het innoverende bedrijf dat we vandaag kennen als De Vlaamse Oliecentrale nv. 

Belang van sterke relaties 

In de afgelopen vijf decennia heeft de Vlaamse Oliecentrale nv een indrukwekkend netwerk van sterke partnerschappen opgebouwd, waaronder Shell, Fuchs en Quaker Houghton. 

Door voortdurend informatie en expertise uit te wisselen met hun partners, hebben zij een solide basis gelegd voor succes. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de branche.

Technische ondersteuning en trainingen

Naast de distributie van brandstoffen en smeermiddelen biedt VOC ook technische ondersteuning en op maat gemaakte trainingen aan hun klanten. Deze trainingen zijn specifiek afgestemd op de productieomgeving en de behoeften van hun klanten.

De optimalisatie van de efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van hun machines en apparatuur zijn een absolute topprioriteit. 

Een flexibele, vlotte ondersteuning

Als familiebedrijf is de Vlaamse Oliecentrale erg flexibel en responsief en zet het in op snelle, betrouwbare leveringen.  

Het bedrijf is van alle sectoren thuis en bedient klanten uit diverse branches, zoals de metaalbewerkingsindustrie, spuitgietindustrie, voedingsindustrie, auto-industrie, transport en landbouw.

Ter gelegenheid van dit indrukwekkende jubileum wil de Vlaamse Oliecentrale nv al haar klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Met een positieve blik op de toekomst kijkt de Vlaamse Oliecentrale nv uit naar de komende jaren, waarin zij zich blijft inzetten om de hoogste kwaliteit producten, diensten én ondersteuning te leveren, en verdere groei en succes te realiseren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn