Shell’s beste verkopende industriële tandwielkast olie

Shell Omala S2 GX is geformuleerd om extra bescherming en prestatie te bieden  voor industriële tandwielkasten. Zelfs onder extreme druk omstandigheden, is het een olie die u kunt vertrouwen om uw tandwielen een lang leven te geven en te helpen om de efficiëntie van uw tandwielen te behouden. Dit door een combinatie van een goede corrosiebescherming en waterscheiding te bieden. Omala S2 GX wordt algemeen erkend en goedgekeurd door een tal van toonaangevende fabrikanten van machines en tandwielen.

De ultieme synthetische tandwielkast olie.

 

Shell Omala S4 GGXV is Shell’s ultieme veelzijdige tandwielkast olie. Het is een synthetische olie die geformuleerd is voor een extra lange levensduur en een goede bescherming onder zware belasting, inclusief de laatste nieuwe tandwielkasten waarbij gebruik word gemaakt van geavanceerde metallurgie en nieuwe type afdichtingen.

Shell Omala S4 GXV heeft een lage interne wrijving en goede lage temperatuur eigenschappen, hierdoor is het product ideaal geschikt voor toepassingen waarbij energie besparing belangerijk is.

Ook is dit product ideaal voor afgelegen of moeilijk te bereiken tandwielkasten waar lange levensduur smeermiddelen nodig zijn.

Verder is het product goedgekeurd door de marktleiders in de tandwielkast productie.